Zoeken naar opleiding verloskundige deeltijd

opleiding verloskundige deeltijd
Verloskunde Studeren Academie Verloskunde.
Studiegids 2020 2021. AVAG MIDWIFERY ACADEMY AMSTERDAM GRONINGEN. is een samenwerkingsinstituut tussen Hogeschool Inholland en Amsterdam UMC, locatie VUmc. Elke Slagt-Tichelman promoveert op moederkind-binding 10 september 2020 1318.: Nieuw: Factsheet Continuteit van zorgverlener in de geboortezorg 4 mei 2020 1137.:
Wie werkt er als verloskundige? Werk Studie Viva Forum.
Ook mensen die de opleiding in belgië hebben gevolgd zijn natuurlijk welkom aangezien het voor mij waarschijnlijk ook belgië zal worden de enige optie om deeltijd studie te volgen. alvast erg bedankt. Floortje_1981 donderdag 4 november 2010 om 1236.: Alle reacties Link kopieren. ik ben verloskundige.
Voltijd bachelor opleiding Verloskunde Hogeschool Rotterdam. Combined Shape.
Je kunt als verloskundige ook gaan werken in een ziekenhuis, het onderwijs of als onderzoeker. Voor deze opleiding geldt een selectieprocedure. Aanmelden is mogelijk van oktober tot uiterlijk 15 januari. Selectie: aanmelden nu niet meer mogelijk. Van 1 oktober tot en met 15 januari kun je je weer aanmelden. Vraag de brochure aan. Wil ik niet aangeven. Ik wil graag in de toekomst geïnformeerd worden over deze opleiding en de activiteiten van Hogeschool Rotterdam. Stuur mij de brochure. Meer brochures toevoegen max 5. Academische pabo Voltijd Bachelor. Accountancy Voltijd Associate degree. Accountancy Deeltijd Associate degree.
Waarom verloskunde? Academie Verloskunde.
Je wordt opgeleid tot zelfstandig medisch beroepsbeoefenaar. Als verloskundige begeleid je zelfstandig vrouwen en hun partners tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Je werkt samen in een interprofessioneel team van gynaecologen, huisartsen, kinderartsen en kraamverzorgenden waarin de zwangere vrouw en haar baby centraal staat. Twijfel je nog tussen verschillende studies op zorggebied? Vergelijk hieronder de opleidingen met elkaar. VERLOSKUNDE HBO-V PSYCHOLOGIE GENEESKUNDE. opleiding havo/vwo-niveau, fulltime 39-42 uur per week. vwo-niveau ook beschikbaar voor havo. Duur van de opleiding 4 jaar fulltime. 4 jaar, deeltijd en fulltime.
Verpleegkunde Verloskunde HZ University of Applied Sciences.
En heb je al besloten of je op kamers gaat? Ontdek het studentenleven in Zeeland. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze opleiding? Neem dan contact op met het Academiebureau Zorg Welzijn, via tel. 0118 489 763 of via verpleegkunde@hz.nl. Na de opleiding. Gefeliciteerd, je bent afgestudeerd! Je mag vanaf nu de titels Bachelor of Nursing en Bachelor in de Vroedkunde voeren. Heb je het Honours Programme gevolgd? Dan krijg je een extra certificaat bij je diploma. Als afgestudeerd verpleegkundige en verloskundige ben je breed inzetbaar.
Kies een opleiding Scholieren Fontys.
Open dagen voltijd opleidingen. Online voorlichtingen deeltijd opleidingen. Hulp bij je studiekeuze. Van mbo naar hbo. Info voor ouders. Info voor decanen. Studeren en begeleiding. Studeren en topsport. Studeren in het buitenland. Switchen van opleiding. Verschil associate degree, bachelor, master. Werk en studie Werk en studie. Platform voor professionals. Ontdek de mogelijkheden. Cursussen, trainingen, post-hbo. Werken en studeren. Al werkervaring of diploma? Kosten en regelingen. Blijf op de hoogte. Opleidingen, cursussen en trainingen. Stages en afstudeeropdrachten. TEC for Society. High tech systems and materials. Wat is een lectoraat? Domein Mens en maatschappij. Gezondheidszorg en Technologie egt. High Tech Systems and Materials HTSM. Over Fontys Over Fontys. Wie zijn wij.
Vroedkunde Turnhout Professionele bachelor Thomas More.
Minor verloskundige zorg in de 1e lijn verdieping. Minor Complementaire therapie in de verloskunde. Minor Didactische competentie algemeen. Voor meer details en vakinhouden kan je terecht in de volledige programmagids. Bekijk hier het jaarplan. Opleiding in cijfers. Enkele statistieken over deze opleiding.
Home AV-M.
Een uitgebreid en gevarieerd aanbod van cursussen. Op maat en op uw eigen locatie. Lectoraat Midwifery Science. Onderzoek dat bijdraagt aan evidence-based verloskunde en de positionering van de verloskundige in de geboortezorg. Bacheloropleiding Opleiding verloskunde. Studeren in Maastricht. Veel gestelde vragen.