Resultaten voor opleiding therapeut hbo

 
opleiding therapeut hbo
Opleidingen Land van Rouw post-HBO opleiding Omgaan met Verlies.
Opleidingen Land van Rouw. Wij bieden een post-HBO opleiding over omgaan met verlies, liefde en rouw. De opleiding is bedoeld voor mensen die binnen hun eigen werkgebied van betekenis willen zijn bij verlies en rouw. Wij leiden mensen op tot rouwbegeleider en verliesconsulent.
Deeltijd Contextuele Hulpverlening Basis CHE.
Christelijke Hogeschool Ede, Oude Kerkweg 100, Ede. 6.485 voor de complete opleiding exclusief literatuur Tarief 2019-2020. 31 EC, waarvan 225 contacturen in 2 x 10 lesdagen, 2 series van 10 groepssupervisies in een groep van maximaal 5 studenten en twee series van 10 intervisiezittingen in diezelfde groep. In totaal komt dat neer op 20 lesdagen per schooljaar sept tm juni. Relevante hbo of wo-opleiding in een sociaal agogische richting en minimaal 8 uur werkzaam in de praktijk.
Post-HBO Opleidingen Sensorische Informatie verwerking / integratie.
kinderfysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten, een afgeronde post-HBO opleiding Sensorische informatieverwerking is geen vereiste. 2 november 2019. 23 november 2019. Cursus Prikkels in de omgeving. alle professionals die meer willen weten over sensorische informatieverwerking en de invloed van de omgeving hierop.
ROC.nl Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en stages vind je op ROC.nl ROC.nl.
Maak er gratis 1 aan! Er zijn nog geen favorieten toevoegd. Nederlandse Taal NT2. Help / FAQ. Test jouw talent! Uw aanbod plaatsen. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Test jouw talent! Het aanroepen van de pagina op deze wijze is niet mogelijk.
Opleiding Reiki therapeut Reiki 1-2-3 cursus. level-down.
Opleiding tot Reiki Therapeut. De 1-jarige opleiding tot Reiki Therapeut HBO niveau gaat over persoonlijke groei en bewustwording in combinatie met op een diep niveau vaardigheid en kennis ontwikkelen op het gebied van Reiki en aanvullende holistische technieken. Als aankomend Reiki Therapeut werk je een jaar lang intensief aan jezelf, wat een enorme uitwerking zal hebben op jouw manier van leven.
Speltherapie Post-Hbo opleiding Inholland Academy.
Dit omdat vanaf januari 2021 een diploma van een erkende master-opleiding Speltherapie voorwaarde is voor toelating tot de beroepsvereniging NVVS/FVB. De Christelijke Hogeschool Ede heeft deze master ontwikkeld, voor meer informatie kun je terecht op de website: https//www.che.nl/opleidingen/deeltijd/master/master-speltherapie.: Interesse in deze opleiding?
HBO opleiding Energetisch Massage Therapeut 3 jaar.
Aanraking massage is van levensbelang. Tijdens de HBO opleiding Energetische Massage Therapeut helpen wij u uw dromen waar te maken. Met een geaccrediteerd diploma HBO Massage Therapeut en een diploma MBK is het mogelijk dat uw behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraars.
Opleiding massage therapeut HBO erkend door BATC.
Online Mindfulness Cursus. Erkende opleiding massage therapeut hbo. Massage als je beroep. Met de opleiding massage therapeut HBO van Anand heb je een degelijke basis voor het opzetten van je eigen massage praktijk en weet je op therapeutische wijze clienten te behandelen.

Contacteer ons