Meer resultaten voor opleiding doktersassistente bbl

 
opleiding doktersassistente bbl
ROC.nl Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en stages vind je op ROC.nl ROC.nl.
Maak er gratis 1 aan! Er zijn nog geen favorieten toevoegd. Nederlandse Taal NT2. Help / FAQ. Test jouw talent! Uw aanbod plaatsen. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Test jouw talent! Het aanroepen van de pagina op deze wijze is niet mogelijk.
Opleidingen niveau 23, 4 mbo verkort BBL Zorgcollege.
Wondzorg voor Helpende. Insuline injecteren en bloedsuiker bepalen. Vanaf niveau 3. Maagsonde en sondevoeding. Maagsonde, Stomazorg en Katheteriseren. Zuurstof Toedienen en Trachea Verzorgen. Vanaf niveau 4. BIG Herregistratie VVT. Infuustherapie, Medicatie, Venapunctie en Injecteren. Regels voorbehouden handelingen. Voorbehouden handelingen uitvoeren. Voor de zorgsector biedt Zorgcollege opleidingen en bijscholingen op mbo niveau 2, 3 en 4. De mbo-opleidingen van Zorgcollege zijn opgenomen in het Centraal Register Beroepsopleidingen CREBO. Het diploma van Zorgcollege is wettelijk beschermd. Ons opleidingenaanbod voor de zorgsector.: Helpende Zorg en Welzijn niv. Verzorgende IG niv. Ons opleidingenaanbod voor de welzijnsector.: Begeleider Gehandicaptenzorg niv. Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie niv. Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg 18 mnd niv. Kop-opleiding Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg 9 mnd niv. Voor zorgprofessionals door zorgprofessionals. Begeleider Gehandicaptenzorg Helpende Zorg en Welzijn HZW Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie Verzorgende IG VIG Begeleider Gehandicaptenzorg BGZ Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg Doorstroom Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg Kop-opleiding Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg mbo Verpleegkundige VP. Meer informatie of een specifieke vraag? Neem contact met ons op voor een afspraak. 2020 Zorgcollege Disclaimer Leveringsvoorwaarden Privacy Verklaring Sitemap Contact: info@zorgcollege.nl Bel: 085-0161038. Betalen in termijnen. Je kunt je opleiding ook in termijnen betalen. Hiervoor gelden de onderstaande termijnbedragen. Helpende Zorg en Welzijn.
Doktersassistent ROC Mondriaan. Hamburger. Close icon. Fill 5. Close icon.
leerweg bbl bol. Wil jij meer weten over deze opleiding? Kom dan naar een van onze Open Dagen of neem contact op met onze school via 088 6663700. Deze opleiding kan je ook volgen als flex-opleiding. Een flex-opleiding is een opleidingstraject waarbij rekening gehouden wordt met jouw vooropleidingen, kennis en leertempo.
Doktersassistent Capabel.nl.
Jij kunt zelf bepalen wat het beste bij jou past! Uniek aan de erkende opleiding Doktersassistent van Capabel is de korte studieduur! Je kunt in 15 maanden 52 lesweken je diploma halen en hierna direct als doktersassistent aan de slag.
Dringend gezocht: Opleiding doktersassistente bbl Juli 2020 112797 actuele jobs voor Opleiding doktersassistente bbl Jooble.
Wat is er gebeurd? Ik kon de vacature niet openen Fraude melden Ik begrijp niet goed wat er gebeurd is. Beschrijf het probleem a.u.b. Dank voor je feedback, je hebt ons veel geholpen! Doktersassistente in opleiding BBL in Hoogeveen. HomeVacaturebankDoktersassistente in opleiding BBL in Hoogeveen Gezocht Doktersassistent e in opleiding BBL in Hoogeveen Gezondheidscentrum Assen-Noord is per 1 oktober 2020 op zoek naar een doktersassistente in opleiding BBL.
Doktersassistent ROC TOP.
Ook dan kun je bij ons terugkomen, om je te specialiseren of bij te scholen. Je kunt met de opleiding doktersassistente bijvoorbeeld aan de slag bij.: een huisarts, huisartsenpraktijk of huisartsenpost. een polikliniek in een ziekenhuis. een Centrum voor Jeugd en Gezin. Na deze opleiding kun je prima doorstromen naar één van de volgende opleidingen.: Hbo Management in de zorg. Hbo Lerarenopleiding gezondheidszorg welzijn. Toelating en kennismaking. Meld je aan Kom kijken. Proef de sfeer, ontdek je campus. Ontdek de campus. Verzorgende-IG/ Maatschappelijke zorg. TOP Health Sport. BBL: februari 2021.
Doktersassistent.
Wil je na de opleiding tot doktersassistent jouw kennis en kunde verder verdiepen? Dan kun je terecht bij diverse hbo opleidingen of ga je verder met de gespecialiseerde opleiding praktijkondersteuner. Isala heeft een samenwerkingsverband met Deltion College in Zwolle voor stageplaatsen voor de opleiding tot doktersassistent.
Doktersassistente IJsselland Ziekenhuis.
Tijdens de opleiding werkt de doktersassistente in opleiding op 3 of 4 verschillende poliklinieken en wordt tijdens deze periodes begeleid door een ervaren doktersassistente die de rol van werkbegeleider heeft. Daarnaast maakt de doktersassistente in opleiding door middel van oriëntatiedagen kennis met ondersteunende diensten en afdelingen. Minimaal 17 jaar bij de start van de opleiding.; Een afgeronde VMBO-T, MAVO, HAVO, MBO-3 of MBO-4 opleiding.; Bij voorkeur heb je een voldoende voor Nederlands, Engels en wiskunde op je cijferlijst staan.; Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Er zijn geen BBL werken leren plaatsen meer beschikbaar voor de start in september a.s.

Contacteer ons