Op zoek naar mode opleiding hbo?

 
mode opleiding hbo
Voltijd bachelor opleiding Vormgeving Hogeschool Rotterdam. Combined Shape.
Praktische info toelating. Post hbo trainingen en cursussen. Gedrag en maatschappij. Media en ICT. Hulp bij studiekeuze. Studeren in Rotterdam. Projecten en publicaties. Over de hogeschool. Feiten en cijfers. Duur en startmoment. 4 jaar, september. Nederlands en Engels. Je kiest een van negen vakstudies: Advertising, Animatie, Audiovisueel ontwerpen, Grafisch ontwerpen, Illustratie, Ruimtelijk ontwerpen, Lifestyle Transformation Design, Mode en Product Design. Je volgt de opleiding aan de Willem de Kooning Academie.
Opleidingen in Mode Design Hbo-bachelor.
Home / Mode Design / Mode Design Hbo-bachelor. Hier vind je opleidingen die overeenkomen met de zoekopdracht Mode Design Hbo-bachelor Klik op een opleiding in de lijst kom meer te weten over de opleiding en vraag informatie aan bij de onderwijsinstelling. Verfijn je zoekresultaat door gebruik te maken van de filters studierichting opleidingsniveau plaats. Je kunt ook opleidingen vergelijken of beoordelingen lezen van andere studenten. Investeer in jezelf en in jouw beautytoekomst! De Nederlandse Beautyschool is al 30 jaar de nummer 1 in de wereld van Beauty!
HBO-opleiding Modemanagement volgen? NCOI Opleidingen en Trainingen.
Langer dan 12 maanden 2. Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC studiepunten. 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren. Alle HBO Bacheloropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding. HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Mode. Langer dan 12 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd. Toon alle HBO Bacheloropleidingen.
Fashion Design Artez. Pijl naar rechts pictogram. navigation.header.logo.alt. Facebook icoon. Instagram icoon. Twitter icoon. Youtube icoon. LinkedIn icoon.
Foto door Louise te Poele. 4 jaar, voltijd. Mode ontwerper worden? Ontdek de opleiding Fashion Design in Arnhem. Aanmelden xml version1.0? Open dagen xml version1.0? Tijden volgen Online. Open dag ArtEZ Art Design Arnhem. Website van opleiding. In het kort.
TMO Fashion Business School TMO.
TMO is een kleinschalige particuliere hbo fashion business school. Erkend en geaccrediteerd door de overheid. TMO is vijf jaar op rij beloond met het predikaat Topopleiding en behoort daarmee tot de beste economische hbo-opleidingen van Nederland. Iets om trots op te zijn. De opleiding duurt 35, jaar en leidt op voor commerciële managementfuncties in de internationale modebranche.
Document Moved.
Modeopleiding HBO Naaicursus.nl.
You are here Home Modeopleiding HBO. Na het MBO of na een toelatingsexamen kun je starten aan een HBO opleiding in de modebranche. Ook dit zijn rijks erkende beroepsopleidingen waar men wordt opgeleid voor een beroep in de modebranche. Het is meestal full time en een dagopleiding en in combinatie met internationale stageperiodes. Opleidingen starten meestal in september. Soms kan er in januari worden ingestroomd afhankelijk van de vooropleiding. Na het met succes afronden van een HBO-opleiding mag je de titel Bachelor gebruiken. Je kunt je specialiseren in bijvoorbeeld styling textiel sportmode woonmode maar ook modemanagement.
Voltijd Associate degree opleiding Arts Crafts Hogeschool Rotterdam.
Soms blijkt tijdens of al vóór de opleiding dat je moeite hebt met een bepaald vak. Dan is het nuttig je kennis hiervan bij te spijkeren. Hogeschool Rotterdam biedt hiervoor zowel vóór als tijdens de opleiding mogelijkheden. Afhankelijk van je opleiding kun je zelf je opdrachtgevers voor je praktijkopdrachten/-stage uitzoeken. Ook de afstudeeropdracht die je kiest geeft een persoonlijke inkleuring aan je opleiding. Iedere student is uniek en heeft zijn eigen ideeën over wat hij in zijn studie wil bereiken. In onze begeleiding maken we je bewust van je capaciteiten kansen en uitdagingen. Zo helpen we je om jezelf te overtreffen en het beste uit jezelf te halen. Als student krijg je een coach docent die je begeleidt en de studievoortgang in de gaten houdt.

Contacteer ons