Meer resultaten voor opleiding tandartsassistente

 
opleiding tandartsassistente
Opleiding MBO Tandartsassistent, erkend MBO 4-diploma LOI.
Kies dan voor de opleiding MBO Tandartsassistent van de LOI. Deze erkende MBO 4-opleiding tot tandartsassistente bereidt je perfect voor op de praktijk. De taken van een tandartsassistent zijn heel afwisselend. Je assisteert de tandarts of specialist bij het voorbereiden, uitvoeren en afronden van tandheelkundige behandelingen. Lees meer
tphaarlemmermeer.nl
ROC.nl Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en stages vind je op ROC.nl ROC.nl.
Maak er gratis 1 aan! Er zijn nog geen favorieten toevoegd. Nederlandse Taal NT2. Help / FAQ. Test jouw talent! Uw aanbod plaatsen. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Test jouw talent! Het aanroepen van de pagina op deze wijze is niet mogelijk.
https://www.vind-een-coach.be/zoeken/3000-leuven/loopbaanbegeleiding.html
Tandartsassistent ROC Friese Poort.
Daarnaast volg je de verplichte mbo vakken Engels, Nederlands, rekenen, Loopbaan en Burgerschap. Verder volg je aantal keuzedelen. De keuzedelen van TA zijn: chirurgie in de tandheelkunde, praktijkorganisatie, bijzondere zorggroepen en voorbereiding hbo. Je loopt in het tweede 2 dagen per week stage en in het derde leerjaar 25, dag per week. Begeleiding krijg je van de werkbegeleider op de stageplek en door een BPV docent van school. Er worden dagelijks heel wat mensen aan de tand gevoeld. Op al deze werkplekken kun jij na of zelfs al tijdens de opleiding terecht. Je werkt in een tandartspraktijk bij een zelfstandig gevestigde tandarts, bij een orthodontist, bij de jeugdtandverzorging, op de afdeling mond en kaakchirurgie van een ziekenhuis of in het tandheelkundig centrum van een militaire kazerne.
11 Tandartsassistente Opleidingen en Cursussen Vergelijken Springest.
MBO Tandartsassistent niveau 4. place Dinsdag 1 juni 2021 in Amsterdam en 1 andere datum. Als Tandartsassistent werk je in de tandheelkundige zorg. Je bent werkzaam in de algemene tandartsenpraktijk, in een ziekenhuis op de afdel. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding. Max: 12 24 maanden Opleiderscore: star 85, Holland Opleidingen Groep BV heeft een gemiddelde beoordeling van 85, uit 19 ervaringen. Volg de tandartsassistente opleiding van NHAHet is altijd lente in de ogen van de Nee, echt: hoe ziet de wereld.
Tandartsassistent ROC van Amsterdam.
Tandartsassistent opleidingsflyer Tandartsassistent opleidingsflyer Ontvangen per post Ontvangen per e-mail Downloaden als PDF. Neem contact op. Deel deze pagina. Let op: deze opleiding heeft een beperkt aantal plaatsen. MBO College West. Laan van Spartaan 2, Amsterdam. Is dit beroep iets voor jou? Als tandartsassistent werk je nauw samen met de tandarts.
MBO Opleiding Tandartsassistent Niveau 4 NTI.
Makelaardij, bank en verzekeringswezen. Marketing en communicatie. Orde en veiligheid. Personeel en arbeid, juridisch. Psychologie en counselling. Uiterlijke verzorging en styling. Verkoop en sales. Voeding, sport en gezondheid. Woning en inrichting. Cultuur en creatief. Huis en tuin. Gezondheid en uiterlijke verzorging. Home MBO Volledige MBO-opleidingen MBO Tandartsassistent. Tijdelijk 25% korting. Mbo niveau 4. Direct inschrijven Proefles doen. Proefles doen Direct inschrijven. Geef mensen een mooie lach. De tandarts assisteren, voorlichting geven, patiƫnten ontvangen, administratie: wat kan de tandartsassistente eigenlijk niet? Lijken die verantwoordelijkheden en werkzaamheden jou leuk? Ga dan voor de mbo-opleiding Tandartsassistente niveau 4. Na deze opleiding kun je bijvoorbeeld aan de slag in een tandartspraktijk, ziekenhuis, tandheelkundig laboratorium of bij tandheelkundige opleidingen.
Mbo-opleiding Tandartsassistent Horizon College.
Je staat als tandartsassistente namelijk voortdurend mensen te woord, geeft adviezen en helpt. Je werkt in of bij een tandartspraktijk, een schooltandverzorgingsinstelling, een gezondheidscentrum, een ziekenhuis met een afdeling mondheelkunde of de praktijk van een orthodontist. In de opleiding werk je aan de volgende kerntaken/strong/pnp: uitvoeren van front-office takenbr / verrichten van handelingen in het kader van tandheelkundige zorgbr / werken aan kwaliteit en deskundigheid/pid1titleHoelang, duurt de opleidingtextpDe, opleiding duurt 3 jaar./pid2titleWat, zijn de kostentextp, vanaf 18 jaar: a data-udiumb//document/53941399cc6641729842438d049a3073: href/studenten/lesgeld/" titleLesgeldlesgeld" /abr /a data-udiumb//document/033d940472714c95940996bc38339a3a: href/studenten/onderwijsbenodigdheden/" titleOnderwijsbenodigdheden" onderwijsbenodigdheden/a: 550-br, / vrijwillige bijdragen: a data-udiumb//document/f560249f04cb4b1f85ba47be1f3a2ca1: href/studenten/vrijwillige-bijdragen/" titleVrijwillige" bijdragenzie" algemene informatie/a/pnpem We benoemen de kosten van het eerste jaar, tenzij anders is vermeld.
Tandartsassistent bol, mbo ROC Midden Nederland.
Tandartsassistent bol, mbo. Wat doe je in dit beroep? Let op: bij deze opleiding is geen plek meer. Je kunt je nog wel aanmelden maar je komt dan op de reservelijst. Komt er een plek vrij, dan plaatsen we leerlingen op volgorde van deze reservelijst. Omdat het niet zeker is dat er nog plek vrij komt, raden we je aan op zoek te gaan naar een andere opleiding. Heb je daar hulp bij nodig? Kijk dan eens op de pagina met studiekeuze hulp. Als tandartsassistent ben je het gezicht van de tandartspraktijk en de rechterhand van de tandarts.

Contacteer ons