Op zoek naar patisserie opleiding mbo?

 
patisserie opleiding mbo
College voor Brood en Banket Scalda.
Je maakt mooie producten die heerlijk ruiken en smaken. Daar word je niet alleen zelf blij van; je maakt er anderen ook blij mee! Zelfstandig werkend bakker. Open dag 27 november. Scalda, CIOS Zuidwest-Nederland, MBO DANS Maritiem en Logistiek College De Ruyter.
Mbo Patissier in Leeuwarden Friesland College Keuzegids Mbo 2018.
Wijk en Aalburg. Alle opleidingen A-Z De beste. Keuzegids Mbo 2018 www.keuzegids.org. Wegwijs in het Mbo. De beste scholen. Maak werk van je toekomst. Vind een opleiding. Gids per vakgebied. Alle opleidingen van A-Z. De beste opleidingen. Vind een school.
Patissier KiesMBO. KiesMBO.
In het mbo is de stage een belangrijk onderdeel van de opleiding. Je stage doe je bij een erkend leerbedrijf. Zo'n' leerbedrijf biedt deskundige begeleiding en de werkplek is veilig. Benieuwd hoeveel leerbedrijven er zijn voor jouw opleiding? Klik hier om in jouw regio het aanbod te bekijken. Accepteer marketing cookies om de video te bekijken. Bekijk video transcript. Hoe ziet het beroep er uit? Als patissier maak je allerlei soorten gebak en taart. Je bent erg creatief en vindt het leuk om steeds weer nieuwe lekkere dingen te bedenken en te maken. Het is afwisselend werk. Het is handmatig en ambachtelijk werk. Je past verfijnde technieken toe en complexe productiemethoden zodat er géén afwijkende patisserieproducten ontstaan. Je moet de producten kunnen beoordelen en kunnen signaleren wanneer producten afwijken.Vervolgens ga je analyseren wat de oorzaak van de afwijking is en ga je knelpunten oplossen. Daarnaast doe je de inkoop en de planning van het werk. Je werkt zorgvuldig en hygiënisch.Je bent een echte teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Waar kan je werken? Een ambachtelijke brood of banketbakkerij of bij een patisserie.
Zelfstandig werkend bakker MBO Opleiding BBL Niveau 3 ROC Nijmegen.
Kan ik zelf vakken kiezen? Op het mbo mag je zelf een aantal vakken kiezen: Keuzedelen heet dat. Het aantal vakken waaruit je kunt kiezen, verschilt per jaar en per opleiding. Je hoort op school welke Keuzedelen je kunt gaan doen. Lees meer over Keuzedelen in het mbo.
MBO Patisserie.
Home, mbo opleidingen, open dagen, beroepentest. Opleiding MBO Patissier. MBO Patissier niveau 4 specialistenopleiding. Als patissier kun je aan de slag bij een ambachtelijke banketbakkerij, maar vaker werk je bij een patisserie. Dit is een bakkerij gespecialiseerd in gebak en zoete lekkernijen.
Patissier Friesland College.
Dan is deze opleiding echt iets voor jou! Wat houdt het beroep in? Als patissier ben je dé vakspecialist als het gaat om het bedenken, ontwerpen en maken van overheerlijke, ambachtelijke en exclusieve zoete showwerken en desserts. Je weet alles van ingrediënten, recepten en bereidingswijzen, maar kent ook de trends. Je doet dit in opdracht voor bijvoorbeeld een exclusief feest. Maar je bent ook verantwoordelijk voor het productaanbod van de banketbakkerij of patisserie zelf.
Opleiding Patissier Zadkine college Zadkine.
Creatief aan het werk. Na je opleiding kan je gaan werken bij een exclusieve banketbakkerij, een patisserie maar ook bij hippe hotels en restaurants. Jij bent een echt vakspecialist op het gebied van het bedenken, ontwerpen en maken van mooie, overheerlijk en exclusieve zoete producten.
Banketbakker worden? Alles wat je wilt weten NHA.
kiezen uit de volgende opleidingen.: Er zijn daarnaast ook diverse particuliere opleiding die je kunt volgen om banketbakker te worden. Bij deze particuliere aanbieders kun je vaak ook nog allerlei specialistische cursussen volgen zoals bijvoorbeeld dessert of gelegenheidstaarten maken, allergeenvrij bakken of seizoensgebak maken.

Contacteer ons