Meer resultaten voor interieur opleiding mbo

 
interieur opleiding mbo
Ontdek onze interieuropleiding SintLucas.
Na deze opleiding kun je aan de slag als assistent van een interieurarchitect of interieurontwerper, projectinrichter, interieurstylist, meubelvormgever als onderdeel van een interieur, adviseur woninginrichting of als inrichter van showrooms. Wil je doorstuderen? Dan ben je van harte welkom bij kunstacademies of andere hbo-opleidingen op het gebied van design, zoals.:
ROC.nl Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en stages vind je op ROC.nl ROC.nl.
Maak er gratis 1 aan! Er zijn nog geen favorieten toevoegd. Nederlandse Taal NT2. Help / FAQ. Test jouw talent! Uw aanbod plaatsen. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Test jouw talent! Het aanroepen van de pagina op deze wijze is niet mogelijk.
Opleiding Binnenhuisarchitect: MBO Design Styling.
De opleiding MBO Design Styling is te volgen via het AOC Terra in Groningen. Cursus Thuisstudies Binnenhuisarchitectuur. Indien je liever op je eigen tempo werkt, en de studie vanuit huis wilt volgen, kun je nadenken over het volgen van een thuisstudie of cursus Binnenhuisarchitect / Interieurstyling.
Opleiding interieuradviseur bol Koning Willem I College.
Zit je nu nog op het vmbo, mbo of havo? Dan moet je een doorstroomdossier invullen. Dit regel je met je mentor/decaan. Het doorstroomdossier kan aanleiding geven voor een gesprek. Studie in cijfers. 5223 GW s-Hertogenbosch. Deze opleiding heeft maximaal 75 plaatsen.
Mbo opleiding Interieuradviseur Rijn IJssel.
Je kunt bij deze opleiding in overleg het hele jaar door instromen. De BOL-opleiding duurt 4 jaar. Onderwijs en examenregeling BOL. 6828 TV Arnhem 026 3129400. Studie in cijfers. Om een vakopleiding niveau 3 of middenkaderopleiding niveau 4 te volgen, moet je voldoen aan een van de volgende voorwaarden.: je hebt een diploma lbo, vbo of vmbo kaderberoepsgerichte leerweg, vmbo theoretische leerweg, mavo, mavo-vbo of vmbo gemengde leerweg. je hebt een diploma basisberoepsopleiding mbo niveau 2 of vakopleiding mbo niveau 3.
Cursus Interieurstyling, flexibel thuis studeren LOI.
Bij alle LOI-opleidingen staat de kwaliteit voorop. Alle volledige MBO en HBO-opleidingen van de LOI zijn door de minister van OCW erkend dan wel aangewezen op grond van de WEB en de WHW. De kwaliteit van de opleidingen en studiebegeleiding staan continu onder controle van professionals uit de praktijk. Ook werken we nauw samen met brancheorganisaties en exameninstanties. Zo weet je zeker dat je opleiding aansluit op de wensen van de arbeidsmarkt.
Vakopleiding Interieurstylist Scheidegger.
De opleiding is bijzonder interessant als je bijvoorbeeld bij een interieurwinkel of een styling of interieuradviesbureau wilt gaan werken. Ook als je al werkzaam bent in deze sector, maar je kennis en vaardigheden op het gebied van interieurontwerp en styling verder wilt ontwikkelen, is deze opleiding een echte aanrader.
MBO opleiding Allround meubelmaker scheeps interieurbouw niveau 3 Da Vinci College.
diploma mbo niveau 2. overgangsbewijs van 3 naar 4 havo. Lees meer over ons toelatingsbeleid. Over de opleiding. Lees pagina voor. In leerjaar 1 start je met je opleiding meubelmaker. Gedurende het jaar leer je aan de hand van projecten de fijne kneepjes van het vak.

Contacteer ons