Meer resultaten voor 2 jarige hbo opleiding deeltijd

2 jarige hbo opleiding deeltijd
Deeltijd Sociaal Werk in de Zorg CHE.
Het kabinet heeft een wetsvoorstel gemaakt voor halvering van het wettelijk collegegeld van studenten die in of na studiejaar 2018-2019 voor het eerst beginnen met een opleiding aan een door de overheid gefinancierde bekostigde hogeschool. Studenten die een lerarenopleiding gaan volgen ontvangen 2 jaar halvering van het collegegeld.
Werken en studeren NHL Stenden Hogeschool.
Gebruik de tijd en laat je ambities niet uitstellen. Kies een deeltijd of duale opleiding die bij je persoonlijke situatie past. Lees meer over werk en studie combineren. Werken en Studeren: wat zijn je opties? Associate degree opleidingen. Werken én in twee jaar een hbo-diploma halen? Een associate degree Ad is een erkend hbo-diploma dat je binnen 2 jaar behaalt. Volg je ambitie en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen met een vierjarige deeltijd bacheloropleiding hbo.
Deeltijd studeren in het hbo.
U bent hier: Home Opleiding Studeren in het hbo Varianten: voltijd, deeltijd en duaal Deeltijd studeren in het hbo. Deeltijd studeren in het hbo. Deeltijdstudenten kom je in alle leeftijden tegen. Wie in deeltijd studeert, heeft in elk geval al een baan en soms ook een aantal jaar ervaring in de werksoort waar de studie toe opleidt.
Deeltijdopleidingen overzicht HBO en WO.
Veel universiteiten bieden nauwelijks nog deeltijdonderwijs aan, of laten de colleges samenvallen met het dagonderwijs. Alleen in enkele specifieke vakgebieden zijn er nog studies van enige omvang, met avondcolleges. Je bent dus al gauw aangewezen op het afstandsonderwijs van de Open Universiteit. Je kunt er terecht voor cultuurwetenschappen, rechten, bedrijfskunde, psychologie, milieukunde en informatica. Voor wie op universitair niveau accountancy wil studeren, is er ook zo'n' aanrader: Nyenrode Business Universiteit. Misschien een beetje prijzig, maar dan heb je ook wat. Aanbod deeltijdstudies op hogescholen en universiteiten. Vooral in het hbo zijn er veel opleidingen die je ook in deeltijd of duaal kunt volgen. Ze handhaven een flink opleidingsaanbod en trekken behoorlijke aantallen studenten met hun onderwijs. Natuurlijk zijn er ook veel particuliere onderwijsinstellingen die opleidingen in deeltijd aanbieden. Op Deeltijd-opleidingen.nl bieden we een overzicht van alle deeltijdstudies, de locaties en toelatingseisen. Het deeltijdaanbod is in sommige vakgebieden beperkt. Je kunt niet in elke provincie alle deeltijdopleidingen volgen, en in veel universitaire disciplines is er in het hele land maar één aanbieder. Let dus goed op als je een hogeschool of universiteit kiest, of ze jouw opleiding wel in deeltijd aanbieden.
Werken en Studeren.
Meer over combinatie werk privé Hoe ziet een deeltijdstudie er uit? Avans Deeltijd kent behalve de 4-jarige programmas die opleiden tot Bachelor, ook 2-jarige Associate degree Ad programmas. Als van een opleiding beide varianten bestaan, is de Ad vaak gelijk aan de eerste 2 jaar van de bacheloropleiding.
2 jarige hbo opleiding deeltijd
Opleidingen HZ University of Applied Sciences.
Deeltijd / 2 jaar / NL / Vlissingen. Begeleiden bij Rouw en Verlies. De post-hbo opleiding Begeleiden bij rouw en verlies leidt professionals uit het werkveld op tot deskundige begeleiders op het gebied van verlies en rouwproblematiek. Deeltijd / 18 maanden / NL / Hotel en Congrescentrum de Zeeuwste Stromen Renesse.
Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Bekijk onze hbo-opleidingen. Werken en leren deeltijd. Hulp bij je studiekeuze. Online Open Dag 31 oktober. Wij doen onderzoek naar. Bekijk de projecten. Maak kennis met onze lectoren. Wie zijn wij. Neem contact met ons op. Werken bij Inholland. Bekijk onze vacatures. Hier vind je alle opleidingen die door Hogeschool Inholland worden aangeboden. Met het filter kun je gericht zoeken. Associate degree Tweejarige hbo-opleiding. Bachelor Vierjarige hbo-opleiding. Master Vervolgopleiding op een hbo-bachelor. Inholland Academy: voor de werkende professional. Voltijd Iedere dag werken aan je studie. Ongeveer 40 uur per week. Deeltijd Parttime studeren. Vaak in de avonduren. Duaal Combinatie van werken en leren. Alkmaar Amsterdam Delft Den Haag. Diemen Dordrecht Haarlem Rotterdam. Geen opleidingen gevonden. Heb je nog geen idee wat je wilt studeren? Wij helpen je op weg! Hulp bij studiekeuze. Hulp bij studiekeuze. Op zoek naar een opleiding naast je baan?